Stort udvalg af viscose i mange farver og mønstre

Foråret er over os, og det er sæsonen, hvor at vi endelig skal til at få nogle lysere farver ind i vores garderobe. De mørke farver, der er karakteristiske for vinteren skal ud, og erstattes af grønne, gule, lyseblå farver, der i højere grad bringer sommer humøret til vores liv. Men selvom man kan købe sig til meget flot tøj, så er det en helt speciel og unik følelse at sy sit eget sæt, uanset om det er en top, en kjole eller en nederdel. 

Garderoben skal fornys, og når først man er nået til den beslutning, så er det tid til at tage handling. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at gå i stofbutikken og finde lige præcis det rigtige materiale, så man kan få den helt rigtige kjole. Der findes selvfølgelig mange forskellige typer stof, men hvis det ideelle er silke, men pengepungen ikke helt er dyb nok til, at det giver mening, så er der en anden type stof, der muligvis vil passe dine behov.

Hvorfor vælge viscose?

Viscose stof er et fantastisk stof, der bringer mange fordele til bordet. Selvom, at viscose ikke er naturligt som eksempelvis silke eller bomuld, så er det et rigtigt solidt stykke stof, der både er åndbart, meget blødt, men samtidig stærkt og robust. Du får altså et materiale, der virkelig er til at arbejde med, særligt hvis du også har tænkt dig at bruge andre stoftyper. 

Men det er netop prissætningen, der gør viscose så attraktivt. Du får nemlig en masse fordelagtige kvaliteter til en fornuftig pris. Men så spørger du… hvad er ulemperne så? Ulemperne er, at materialet let bliver krøllet, og at fibrene, som viscose er dannet af, let svækkes, når stoffet udsættes for vand. Har du derfor tænkt dig at sy et lækkert sæt tøj i viscose, så skal du blot være forsigtig, når du skal vaske tøjet.

Hvorfor er viscose ikke mere populært end det er?

Men viscose er ikke så populært et stof, som det egentlig burde være, og det er fordi, at stoffet hverken er naturligt eller syntetisk, men nærmere en blanding af de to. Fibrene er naturlige, men selve processen i forhold til, hvordan fibrene bearbejdes, den er kemisk. Men producenterne gør en stor dyd i at sikre en ren produktion, og man kan derfor sagtens købe viscose. 

Er du på udkig efter viscose til en god pris, så kig forbi Stofdepotet, som har et stort udvalg af flotte farver og mønstre.