Sådan vælger du det helt rigtige badeforhæng

Det er blevet forår, og det er dermed også blevet tid til at gøre status over hjemmet og få piftet de forskellige rum op så de er klar til 2020 – og dette gælder også for badeværelset! For badeværelset er ofte et af de rum man hurtigt glemmer at smuksere, hvilket er ærgerligt da det er et rum med masser af potentiale! Især glemmer mange at skifte badeforhænget ud, og det er virkelig noget som kan ændre rummets atmosfære. I 2020 fortsætter trenden med print på ALT, og hvad angår boligindretning, så slipper badeværelse og badeforhæng ikke uden om! 

Jeg har derfor fundet to smukke og lækre badeforhæng 220 med print som virkelig kan ryste op i dit badeværelse og give rummet et nyt og tiltrængt friskt pust! De to bruseforhæng er fundet på webshoppen der hedder Ideshoppen, som har et væld af farver og prints. 

Et fint og udtryksfuldt bruseforhæng med blade

Kan du heller ikke få nok af planter? Så anskaf dig dette smukke bruseforhæng med store monstera blade på. Planten er nok mest af alt kendt for i folkemunde at være den såkaldte “blogger-plante”, og de store dekorative blade er svære at hade – selv på bruseforhæng! Har du grønne farver på badeværelset i forvejen (for eksempel grønne planter eller en grøn sæbedispenser), så er badeforhænget helt perfekt til at binde det hele sammen! Badeforhænget fra Ideshoppen er lavet af polyester og er derfor også 100% vandafvisende. Der følger samtidig også 12 gennemsigtige plastik ringe med, så du nemt og hurtigt kan få bruseforhænget op og hænge.

Leo-print er fortsat et hit

Det er her, der og alle vegne – jeg taler selvfølgelig om leo-print som fortsat er populært både på tøjet og i indretningen. Og hos ideshoppen kan du nu anskaffe dig et badeforhæng med en jaguar på, hvor det ikoniske leo-print også optræder. Det er helt perfekt til dig som måske har et meget minimalistisk badeværelse og som ønsker noget der bryder den rene stil! Også dette bruseforhæng er lavet af 100% vandafvisende polyester, og her følger der ligeledes også 12 ringe med.