S/4 HANA bringer dybdegående funktionalitet

Står din virksomhed på tærsklen til at transformere de interne processer og databearbejdelse? Langt de fleste store virksomheder i Danmark kender til SAP, men der er fortsat en stor andel af disse virksomheder, som endnu ikke er migreret til SAP S/4 HANA. S/4 HANA er udviklet og designet til mange forskellige virksomheder på tværs af mange industrier, som har brug for dybdegående og fleksibel funktionalitet til alle slags situationer.

Udover SAP S/4 HANA Enterprise Management, kan der også tilkøbes yderligere moduler, der blandt andet gør, at virksomheder kan effektivisere deres arbejdsprocesser i forhold til forsyningskæden eller for økonomiafdelingen. 

Dette skal du vide inden du migrerer til S/4 HANA

Men at migrere til SAP S/4 HANA er ikke bare en enkel proces, der sker natten over. Der skal planlægges grundigt, idét at det er en større omvæltning. Det kræver dygtige SAP-konsulenter, der kan sætte sig ind i virksomhedens behov, så selve migrationen forekommer på den mest effektive vis. Dette kan blandt andet ske ved, at man så småt begynder at simplificere sine SAP processer, så man kan danne sig et overblik. Det indebærer landscape optimering, mere effektiv datahåndtering jf. selve landscapet og scrambling af særlig sensitiv data. Får man outlined disse data, så står man overfor en lettere proces. 

En af de store områder ved SAP S/4 HANA, som gjorde, at virksomheder i højere grad fravalgte at migrere var på grund af selve brugerfladen, som var for indviklet i forhold til dets funktionaliteter. Er brugeroplevelsen dårlig, eller såfremt at selve brugerfladen er svær at navigere i, så står man overfor et problem.

En stor omvæltning

Dette er ligeledes grunden til, at SAP har omskrevet 400 milioner kodelinjer, hvilket altså har gjort, at ERP-systemet er blevet lettere at gå til og mere overskueligt. Det er ikke kun for udviklerne, men også slutbrugerne. 

Men at kunne få det optimale ud af sin SAP-løsning, så kræver det, at man har dygtige SAP-konsulenter til rådighed, og det kræver, at der er en yderst effektiv screening proces, hvorved man kan få lige netop den nøgleperson ind i virksomheden, som kan forstå sig på arbejdsprocesserne, og derved skabe rammerne for fremtidens fremgang. 

Sådanne SAP S/4 HANA konsulenter kan blandt andet findes hos Accuro, som efterhånden har leveret dygtige konsulenter til et hav af store danske virksomheder.