Lakering af køkkenlåger hos Dibbern Color Design

lakering af køkkenlåger og skuffer

Dibbern Color Design har specialiseret sig i sprøjtemaling og sprøjtelakering. De kan sprøjtemale og -lakere alle mulige forskellige overflader, herunder døre, lamper, cykler og stole. De kan endda også sørge for lakering af køkkenlåger og skuffer, så dit køkken får et helt nyt look. Dette er en perfekt løsning, hvis du har et nedslidt køkken eller hvis du bare vil give dit køkken et friskt, nyt udseende. Med sprøjtelakering vil køkkenets låger og skuffer igen få en flot og blank overflade. 

Muligheder for lakering af køkkenlåger og skuffer

Der er mange forskellige muligheder for lakering af køkkenlåger og skuffer. Hos Dibbern Color Design tilbyder de eksempelvis et bredt udvalg af moderne, klassiske farver – faktisk flere tusind forskellige farver! Hvis dit køkken skal have et unikt og anderledes udtryk, så kan du vælge forskellige farver til dine låger og skuffer. Du vælger også selv om håndtag og lignende greb også skal lakeres for at opnå et mere ensartet look. Hvis de ikke skal lakeres, så skal de selvfølgelig afmonteres inden lakeringen, hvilket Dibbern Color Design sagtens kan hjælpe med.  

Processen for lakering af køkkenlåger

Dibbern Color Design sørger naturligvis for hele processen ift. sprøjtelakering af dit køkken, uanset hvilken type køkkenlåger du har. Denne process inkluderer blandt andet afvaskning, slibning, spartling og sprøjtelakering. Selve sprøjtelakeringen skal typisk gøres 2-3 gange for at opnå lang holdbarhed og et superflot resultat. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt for dig at afmontere dele af lågerne. Hvis du eksempelvis har køkkenlåger med et glasvindue i, så vil man opnå det bedste resultat, hvis glasset afmonteres inden lakeringen. Hvis dette ikke er muligt, så kan glasset sagtens blive dækket, men resultatet bliver flottest, hvis glasset fjernes. 

Fordele ved sprøjtelakering 

Der er mange fordele ved at lakere køkkenlåger og skuffer. Lakering gør blandt andet, at køkkenet får en meget længere levetid. Med lakering kan man nemlig få et nedslidt køkken til at se næsten nyt ud, så man er fri for at købe et nyt køkken. Lakering er derfor også en mere bæredygtig løsning, fordi man beholder sit køkken i længere tid. Derudover er det selvfølgelig meget billigere at lakere et køkken end at få lavet et helt nyt.