Kreativ indretning med plakater

Boligindretning er en leg for kreative sjæle, men hvis du ligesom så mange andre alt for ofte støder på udfordringer, når der skal gøres noget ved de golde vægge, kan plakater være en rigtig fin løsning. Plakater er både elegante og minimalistiske, mens du samtidig nemt kan udtrykke din personlighed gennem et væld af forskellige motiver, farver og størrelser. Indret med plakater og slip din kreative sjæl løs.

Skab et karismatisk rum med plakater

Plakater kan bidrage på mange forskellige fronter, når det kommer til boligindretning:

  1. Først og fremmest er det oplagt at benytte plakater som naturligt fylde der, hvor der er et helt åbenlyst tomrum. Derved skabes der en sidste fin detalje, der kan gøre underværker for det færdige rum.   
  2. Farverige og iøjefaldende plakater kan også bruges til at fremhæve bestemte hjørner og kroge i rummet, der ellers nemt bliver overset. Kedelige, grå afkroge kan hurtigt få nyt liv med en plakat, der står i kontrast til dets omgivelser.
  3. Roligt betonede plakater kan skabe ro og harmoni i rum, der måske til dagligt er rodede og kaosfyldte. Især fotomotiver gør det nemt for dig at drømme dig væk og glemme hverdagen for en stund.
  4. Sidst men ikke mindst kan plakater skabe en rød tråd i rummet, enten gennem farvevalg eller et motiv, der går igen i rummets indretning. Rammen kan tilpasses, så den passer til rummets generelle stil – fx i træsort. På den måde dannes der en naturlig sammenhæng mellem rummets tredimensionelle dele.

Småt og godt eller stort og prangende?

Du kan finde plakater i mange forskellige størrelser. Store plakater kan stå for sig selv, idet de virker prangende og bombastiske og på den måde egner sig rigtig godt til vægpynt. Små plakater kan dog i den grad også noget, idet de kan kombineres og sættes sammen i par eller flere styk, mens en mere vovet sammensætning kunne tage udgangspunkt i en kombination af flere forskellige størrelser. Kun fantasien sætter grænser for de muligheder, som plakater kan tilføje et rum, og vissevasse.dk har gjort det nemt for dig at finde inspiration igennem deres store udvalg.