Fra Frederik IX Studios til IX Studios

Har du bemærket, at Frederik IX Studios nu er blevet til IX Studios? Det populære smykkebrand har taget Danmark med storm, især efter, at de blev set i DR programmet Løvens Hule, hvor stifteren Louise Mygind Andersen fik en investering af investoren Christian Arnstedt på 10% af virksomheden for 400.000 kr. Men hvorfor skifte navn midt i det hele? Det har jeg prøvet at finde svaret på – læs med, hvis du også er nysgerrig! 

Frederik IX smykker og snakken med kongehuset

Når man siger Frederik IX, kan man ikke undgå at tænke på de kongelige. Ifølge Forbrugerombudsmanden skal man derfor have tilladelse fra Kongehuset, hvis man gerne vil bruge Frederik IX i sin markedsføring. Af den årsag har stifteren Louise Mygind Andersen været i tæt dialog med Kongehuset for at finde ud af om det er en god idé at ændre navnet. Efter denne snak, har Louise, i respekt for Kongehuset, valgt at ændre navnet fra Frederik IX Studios til IX Studios. 

Firmaet er nu officielt registrering i EUs Patent- og Varemærkestyrelse for navnet IX Studios. Smykkebrandet har desuden en så stor vækst, at en navneændring næppe vil sætte en stopper for det – vi er jo stadig mange, som stadig glæder sig til at se alt det, som smykkebrandet kan byde på fremover! 

Nyt navn, samme smykker

Selvom smykkerne nu designes under brandet IX Studios i stedet for Frederik IX Studios, er det jo de samme smukke smykker der laves. Det som vi alle elsker ved smykkerne vil fortsat kendetegne hvert smykke, som for eksempel deres iøjnefaldende og eksklusive designs. IX Studios designer smukke smykker med en masse attitude! Inspirationen bag smykkerne er fortsat krydsfeltet mellem traditionelt håndværk, moderne design og bæredygtighed. Dette er holdbare smykker, som du kan gå med gennem hele livet. 

Er du på udkig efter smykker fra IX Studios, tidligere Frederik IX Studios, så finder du et stort udvalg af smykkerne på www.guldsmedpade-shop.dk, hvor du desuden får fri fragt hurtig levering. Hos Guldsmed Pade, der blev stiftet af Tina Pade, kan du også købe mange andre eksklusive smykker, herunder Georg Jensen smykker, Sif Jakobs smykker og egne designs lavet af Tina selv.