Følg dine drømme i Sims 4 Udforsk Universitetet

Snart udkommer Sims 4 Udforsk Universitetet, den nyeste Sims 4 udvidelsespakke. I denne nye udgave har du mulighed for at sende dine simmere på universitetet og hjælpe dem til at opnå den uddannelse, de drømmer om!

Dine simmere kan vælge mellem mange forskellige uddannelser på universitetet, og en universitetsuddannelse kan virkelig være med til at sparke deres karriere i gang. Drømmer din simmer om at læse biologi? Måske økonomi eller fysik? I Sims 4 Udforsk Universitetet er der masser af muligheder for at få en uddannelse, der vil bane vejen for dine simmeres fremtidige succes.

Vil du have fingrene i den nyeste Sims 4 udvidelsespakke? Så køb Sims 4 Udforsk Universitetet nu.

Livet på universitetet

Når du sender dine simmere på universitetet, har du mange muligheder for at udvikle dem personligt. På universitet kan dine simmere få undervisning i de fag, de brænder allermest for. Hvis de knokler hårdt, vil det smitte af på deres karakterer. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at dine simmere

  • Går til forelæsninger
  • Skriver deres opgaver
  • Forbereder deres fremlæggelser

Arbejder du bedst om dagen eller om natten? Det er helt op til dig, hvordan du strukturerer dit liv på universitet. Husk bare på, at dine simmere vil få bedre karakterer, jo hårdere de knokler for dem.

Tag en pause fra bøgerne

Har dine simmere knoklet hårdt med lektier og opgaver, og trænger de til en pause? Heldigvis byder universitetet på meget mere end bare uddannelse og lærdom. Hold dine simmere motiverede ved at lade dem dyrke andre interesser. På universitetet kan dine simmere deltage i et hav af forskellige aktiviteter. Du kan hænge ud med dine bofæller, spille fodbold eller bare heppe på dine medstuderende ved forskellige begivenheder. Klæder du dig i universitetets farver, vil du helt sikkert bidrage til at skabe en god skoleånd. 

Dine simmere kan også melde sig ind i forskellige udvalg og dyrke deres interesser sammen med andre medstuderende. Her får du mulighed for at skabe dig et netværk og danne tætte venskaber, der vil være værdifulde for dine simmere i lang tid.