Fleksibel og stabil opbevaring til industrivirksomheder

For mange virksomheder og industrigiganter er opbevaring et nøgleord, der sikrer, at maskineriet kører rundt på optimal vis, uanset om det gælder opbevaring af små artikler eller større genstande. Når valget går på, hvilken type opbevaring man skal vælge, så er det vigtigt at orientere sig efter dimensioner samt krav. Er materialet, der skal opbevares, skrøbeligt, så ændrer vilkårene sig i forhold til hvilken type opbevaring, der skal vælges.

Inden for den danske industri er der mange forskellige tilfælde, hvor kravene til opbevaring ændrer sig dag for dag. Det handler i høj grad om, at æsken, kassen eller boksen, der skal fungere som opbevaring, kan tilpasses den specifikke kunde. Her kan der være tale om standarder med hensyn til materiale, stabling og kvalitet. Handler det om museumsgenstande, der skal opbevares, så spiller luftfugtighed eksempelvis ind i billedet, hvorfor valg af opbevaring er yderst vigtig for at opnå de bedst mulige vilkår for hvad end, der skal opbevares. 

Skræddersyet opbevaringsprodukter

Det er her, hvor Ultraplast kommer ind i billedet med deres sorteringskasser, som kan skræddersyes efter behov. Fleksibilitet er ordet, der definerer Ultraplasts produkter, da der altid tages højde for den enkelte kundes situation. Ultraplast forhandler sorteringskasser og -æsker fra Hofstätter og Ebbesen, og disse kasser og æsker er stabelbare, så opbevaringen kan finde sted på effektiv vis. 

Vælger du Ultraplast sorteringskasser fra Hofstätter og Ebbesen, så får du plastæsker med fast ruminddeling og transparent låg, som kan bruges og anvendes til både sortering eller præsentation, alt efter behov og use-case. 

Bundene består af lysegrå sprøjtestøbt plast. Dertil er låget i transparent plast, hvorfor disse sorteringskasser særligt velegner sig til præsentation af produkter eller materiale. Ruminddelingen som er kendetegnende for lige netop disse sorteringskasser er udarbejdet i hvid termoformet plast, hvilket giver et flot finish samt et funktionelt design. 

Effektiv opbevaring med sorteringskasser

Hofstätter og Ebbesen sorteringskasser er specielt brugbare inden for eksempelvis elektronikbranchen, hvor der bruges mange mindre komponenter, som man let kan miste overblikket over, hvis der benyttes ineffektiv opbevaring. Overskuelig og sikker opbevaring er en naturlig del af dagligdagen for enhver industrivirksomhed, der ønsker at levere et stabilt og højt serviceniveau til sine kunder. Og det starter med løsninger fra Ultraplast.