Få hjælp med tandlægeskræk

Holder du dig væk fra tandlægen, fordi du er bange for at tage til tandlægen? Hvis svaret er ja, så lider du af tandlægeskræk, men du er bestemt ikke den eneste. Derfor har tandlægen Martin Åside valgt specialisere sig i at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Det bedste, som du kan gøre for dine tænder er nemlig at tage regelmæssigt til tandlægen. Læs med og hør, hvordan tandlægen i Ringsted hjælper folk med at få bugt med tandlægeskrækken. 

Det vidste du ikke om tandlægeskræk

Tandlægeskræk er bestemt ikke noget, som tandlæger kun sjældents oplever. Op imod 40% af befolkningen i Danmark har faktisk tandlægeskræk. Der er dog selvfølgelig forskellige grader af tandlægeskræk. Det er også forskellige ting, som folk er bange for. Nogle er bange for regningen, andre er bange for at få stukket noget i munden og andre er bange for noget helt tredje. Det er altså meget naturligt, men det er bestemt noget som man bør søge hjælp til. Hvis du ikke tager til tandlægen regelmæssigt kan det nemlig have alvorlige konsekvenser for dine tænder og dermed også dit helbred. Med en tandlæge, som har rig erfaring og success med at hælpe andre patienter med at komme af med deres tandlægeskræk, så er du i rigtig gode hænder. 

Sådan hjælper tandlægen Martin Åside i Ringsted med tandlægeskræk

Det første skridt, som du skal tage for at komme af med din tandlægeskræk er at booke en tid hos en tandlæge, som har specialiseret sig i tandlægeskræk, som eksempelvis tandklinikken Martin Åside. Det andet du skal gøre er at være ærlig og fortælle din tandlæge, at du har tandlægeskræk. Dette gør det muligt for tandlægen at tage højde for det i løbet af dit besøg hos tandlægen. Tandlægen vil blandt andet sørge for at forklare dig, alt det som de har tænkt sig at gøre, så du ved præcis hvad der kommer til at ske. Derudover er tandlægerne hos Martin Åside specialister i at udføre en smertefri behandling. Derfor kan du trygt have tillid til at de nok skal få dig godt igennem tandlægebesøget. 

Guide til at få hjælp med tandlægeskræk

Følg nedenstående guide for at få hjælp med tandlægeskræk hos tandlægen Martin Åside eller en anden tandlæge. 

  1. Book en tid hos tandlægen: Du kommer aldrig over din tandlægeskræk, hvis du ikke booker en tid hos tandlægen og dermed giver tandlægen tilladelse til at hjælpe dig. 
  2. Informer om dit tandlægeskræk: Inden tandlægebesøget kan du sende en mail eller ringe til tandlægen for at informere dem dem om, at du har udfordringer med tandlægeskræk. Hvis du ikke når det, så sørg bare for at sige det til tandlægen med det samme, når du ankommer. 
  3. Lad tandlægen informere dig om det, der skal ske: Din tandlæge vil sætte dig 100% ind i hvad der skal ske, så du ikke er i tvivl. En simpel ting, men det er faktisk noget, der får de fleste til at blive mere rolig. 
  4. Forvent en mere eller mindre smertefri behandling: Din tandlæge ved at du har tandlægeskræk. Derfor vil han eller hun selvfølgelig sørge for at gøre alt for at du kan få en mere eller mindre smertefuld behandling