En uforglemmelig ferie til Bulgarien

Ungdomsrejser bliver mere og mere populære. Og det er der god grund til. Der findes nemlig mange spændende feriedestinationer, der også tilbyder gode muligheder for et ungt nattemiljø med tilhørende druk. Dette falder især i god jord hos os danskere, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at billige rejser til Sunny Beach i Bulgarien er blevet en favorit. Sunny Beach har nemlig lidt af hvert, og der er derfor lagt op til en uforglemmelig ferie.

En anderledes ferie

Hvis du er ude efter en alternativ form for ferie, så kan en partyrejse til Bulgarien Sunny Beach være noget for netop dig og dine venner. Her har I mulighed for både at feste til den lyse morgen samt få noget kulør ved poolen eller på den 6 km lange sandstrand ved Sortehavskysten.

Om dagen har i mulighed for at udforske de nærliggende byer og få den bulgarske kultur ind under huden. I kan også deltage i diverse aktiviteter på både vand og på land, heriblandt bådtur, skumfest, beachvolley, minigolf og meget, meget mere.

Få styr på det praktiske

Skal du booke en afbudsrejse til Sunny Beach? Så kan du gøre dette på Duf-rejser.dk. Men før du skal afsted, så er det en god idé at få styr på alt det praktiske, så du kan bruge tiden i Bulgarien på sjovere ting. Derfor får du her en liste med alle de vigtigste ting, du bør vide, inden du tager på partyrejse til Sunny Beach:

  • Lokation: Sunny Beach befinder sig på Sortehavskysten i Bulgarien.
  • Transport: Med fly fra København tager turen ca. 2 timer og 40 minutter. Fra lufthavnen i Burgas er der yderligere 32 km til Sunny Beach, som let kan tilbagelægges med taxi.
  • Sprog: Bulgarsk.
  • Valuta: Bulgarsk Lev (BGN). Husk altid at have kontanter med dig, da kreditkort som oftest ikke kan anvendes i de mange restauranter. Hæveautomater findes dog mange praktiske steder.
  • Prisleje: Priserne på både mad og vand er billige ift. danske priser, og du kan forvente henholdsvis 80 DKK for en simpel middag samt 8 DKK for 1 liter vand.