Cookies

Billedalbum – tag billeder og del med din gruppe
Del billeder med din gruppe på BRSpeopleVidste du, at du nemt kan dele dine billeder med din gruppe på BRSpeople?
Har du taget billeder til en turnering, kamp, træning eller et klubarrangement? - Så kan du dele dem med din klub på BRSpeople.

- Det er gratis, der er ingen plads-begrænsning - og det er nemt!

Sådan gør du:

1. Opret billedalbum

Start med at oprette dit album. Dette gør du ved i venstremenuen at klikke på ”Tilføj billedalbum” under ”Applikationer” og ”Billeder”:
2. Tilføj billedalbum og billeder

Angiv en titel til din grupper billedealbum. Klik på ”Tilføj album”Du kan nu overføre billeder til mappen. Klik på ”Vælg billeder” her:Når billederne er valgt, kan du overføre dem ved at klikke på knappen ”Overfør”.

Billederne er nu i albummet. Du kan tilføje flere billeder til albummet med det samme eller vente til senere. Tryk herefter "Gå til album".

Nu kan du dele albummet med din gruppe, så de andre i din gruppe også får glæde af billederne.


3. Del albummet med din gruppe

Når du er inde i albummet skal du klikke på ”Hvem må se dette album”:Du får nu mulighed for at vælge din gruppe og klikke ”Tildel rettigheder til album”:4. Find albummet på gruppe offentlige side

Du kan finde billedealbummet på klubbens offentlige side. Du finder det således:

Gå til toppen af siden, og søg efter din klubKlik på linket til din klub for at gå til den offentlige side. Vælg herefter fanen "billeder" for at se klubbens offentlige billedalbum.Medlemmer af din gruppe kan også finde dit billedalbum i venstremenuen under din gruppe:
 

System leveret af ClubPeople | Feedback, ønsker og support - klik her
Delete item?