Cookies

Kom Godt Igang

1. Opret Bruger

For at komme igang med BRSpeople skal du først oprette en bruger. På forsiden indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.Til sidst trykkes der på knappen Tilmeld.


2. Aktiveringsmail

En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse, og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger, skal du klikke på dette link.Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser.


3. Angiv adgangskode

Når du følger linket vil du komme ind på BRSpeople, hvor du bliver bedt om at indtaste din ønskede adgangskode.Når adgangskoden er indtastet, og gemt, vil din profil side blive vist.I menuen til venstre har du nu mulighed for enten at oprette en ny gruppe, eller søge efter en gruppe at blive medlem af.


4. Opret gruppe

Hvis du ikke ønsker at oprette en ny gruppe, men blive medlem af en allerede eksisterende, spring da videre til punkt 5.

Når du opretter en gruppe skal du indtaste informationer og evt. en kort præsentation af din gruppe.
Indstillinger: Her kan du vælge forskellige indstillinger for din gruppe, fx om den skal være tilgængelig på hele nettet (fx i Google søgning).
Kontaktpersoner: Her tilføjer du den eller de kontaktpersoner din gruppe skal have.
Administratorer: Her tilføjer du den eller de administratorer din gruppe skal have. Du er selv automatisk administrator.
5. Søg gruppe

Når du søger efter en gruppe har du mulighed for at filtrere på land, navn og type. Når du har indtastet dine søgekriterier, trykkes der Søg og der vil så blive genereret en liste over grupper.
Du kan her vælge en gruppe fra listen, og ansøge om medlemskab, eller blot læse nærmere info om denne gruppe.Hvis denne gruppe har et åbent medlemskab, vil du blive optaget som medlem med det samme. Hvis ikke, skal en administrator for denne gruppe godkende din ansøgning først.


6. Yderligere vejledninger

Du kan finde vejledninger til BRSpeople øvrige funktioner og detaljerede vejledninger til ovenstående på følgende side:

Gå til BRSpeople brugervejledninger

 

System leveret af ClubPeople | Feedback, ønsker og support - klik her
Delete item?