Cookies

Egne sponsorer

Intro


Med denne feature er det muligt at fjerne reklamerne på alle sider under din gruppe på BRSpeople samt på den offentlige side for din gruppe, som er den side, der viser din gruppe, uden man behøver være logget ind på BRSpeople.

I stedet kan du indsætte logoer, billeder og links fra dine egne sponsorer og dermed kan du med denne feature tilbyde dine sponsorer en helt ny form for eksponering og således både lokke flere sponsorer til og udvide eksponeringen af eksisterende sponsorer.

I højre side af alle sider kan du indsætte sponsorlogoer, billeder og links.

I toppen af alle sider kan indsættes store bannere med links til eventuelle hovedsponsorer. Der roteres mellem disse bannere i toppen for hver side man går ind på.

Med dette modul kan I desuden indsætte sponsorlogoerne på egen hjemmeside og dermed professionelt styre visning af sponsorer på både egen hjemmeside og på BRSpeople fra ét centralt sted. Dermed skal sponsorlogoer, billeder og links kun vedligeholdes ét sted.


Pris


1-200 registrerede medlemmer: DKK 99,- pr. md.
201-500 registrerede medlemmer: DKK 199,- pr. md.
501+ registrerede medlemmer: DKK 399,- pr. md.
(ex. moms)

Kontakt BRSpeople for at få aktiveret sponsorreklamer eller høre nærmere


Vejledning


Når sponsorreklamer er aktiveret for din gruppe, kan du oprette sponsorer. Du går ind under "Administration" og vælger "Egne sponsorer".

Tryk på "Tilføj", og udfyld felterne.

Navn: Udfyldes med navnet for sponsoren.
Hjemmeside: Udfyldes med hjemmesideadresse for sponsoren, som alle billeder vil linke til.
Billede top (valgfri): Her vælges et banner som vises i toppen.
Billede højre (valgfri): Her vælges et banner som vises i højre side.
Billede offentlig side (valgfri): Her vælges et banner som vises på den offentlige side.

Sponsorbannere vises bedst hvis de har den anbefalede bredde.Man kan altid senere hen redigere sine sponsorbannere, rykke dem op eller ned, ændre eller helt slette dem, ved tryk på "Rediger".Ønskes der også sponsorbannere på hjemmesiden for din gruppe, kan dette gøres hurtigt og professionelt ved at indsætte et stykke kode.

Under "Administration" vælges "Hjemmeside-værktøjer" og herefter fanen "Egne sponsorer".

Når type er valgt, trykkes der på "Opdater", og herefter bliver koden i feltet nedenunder genereret. Denne indsættes på hjemmesiden, og herefter vil sponsorbannere blive vist fra og styret fra BRSpeople. 

System leveret af ClubPeople | Feedback, ønsker og support - klik her
Delete item?