Cookies

Hjemmeside værktøjer

Som administrator af en gruppe, kan du nemt indsætte indhold fra BRSpeople på hjemmesiden for din gruppe.

For at finde koden der skal indsættes på hjemmesiden, skal du ind under din gruppe , dernæst "Administration" og vælge "Hjemmeside værktøjer".
Login box


Fanen "login box" har to felter med kode, og to med eksempler.

Ved at indsætte det første felt med kode på din hjemmeside, vil der vises en login box på hjemmesiden, således at medlemmer nemt kan logge ind på BRSpeople direkte.
Hvis andet felt med kode indsættes på hjemmesiden, vil der vises et link, så brugere nemt kan anmode om at blive medlem af din gruppe på BRSpeople.
Kalender


For at få vist BRSpeople kalenderen for din gruppe på hjemmesiden, indsættes koden på hjemmesiden.

Bemærk: For at kalenderen kan vises, skal din gruppe have en en offentlig side på BRSpeople. Læs hvordan man gør dette i guiden Offentliggør din gruppe til Internettet.
Nyheder


Fanen "gruppe-nyheder" indeholder koden til at få nyhederne for din gruppe vist direkte på hjemmesiden for din gruppe, samt iGoogle.

Som standard er nyhedsfeltet 500pixels bredt. Hvis dette ønskes smallere eller bredere indtaste den ønskede bredde i feltet, og der trykkes på knappen "Opdater".
Herefter vil koden ovenfor blive rettet, og kan så nemt kopieres ind på hjemmesiden for din gruppe.
Nederst på siden findes koden til et iGoogle link, så ledes at medlemmer nemt kan tilføje nyhederne fra deres gruppe til deres iGoogle. 

System leveret af ClubPeople | Feedback, ønsker og support - klik her
Delete item?